Heatmaps или топли точки е пълен анализ на уебсайта ви през очите на потребителя.

Казано накратко – поведенчески анализ. Анализ както поведението на потребителя, така и да разберете аудиторията си и да подобрите дизайна на сайта. 
Възпроизвеждане на потребителската сесия, анализи на формуляри за контакт и др, кликвания и превъртането на страницата.

 

Прецизно повтаряне на потребителската сесия

Проследявайте всички препятствия до продажбата.
Намерете причината “защо” зад всяка загубена продажба, като видите как хората взаимодействат с вашия сайт, чрез видеозапис. Кликвания, превъртания, натискания на клавишите и движенията на мишката се записват в едно информативно видео. В цялостен изглед, ще може да разгледате сесиите на компютърни така и мобилни устройства посещаващи вашия сайт. Никога не пропускайте нещо интересно с до 150 000 записа на ден.

Топли точки на кликванията

Намерете фокусните точки на вашия сайт, като видите какво кликват вашите потребители – дори и да се опитат да щракнат върху празно място което са помислили за линк. Вижте различните визуализации на карти за кликвания, за да получите повече информация. Разгледайте моделите на поведете за единична страница или няколко страници.

Анализ на формите за въвеждане

Намерете онова поле което пречи на вашите продажби.
Открийте точките във вашия сайт каращи хората да изоставят формулярите за попълване. Анализирайте как потребителите се движат надолу по “фунията на формата”, поле по поле и разкрийте какво ги кара да се откажат от попълването. Разберете защо дадена форма не се представя добре и как да я поправите.

Топли точки на превъртане

Уверете се, че най-важният бутон се вижда.
Вземете решението колко дълго определена целева страница трябва да бъде. Определете точното място, където повечето от вашите потребители спират да превъртат – и намерете оптималното място за бутон за привикване на действие или важно съобщение.

ЦЕНА

По договаряне
  • Прецизно повтаряне на потребителската сесия
  • Топли точки на кликванията
  • Анализ на формите на въвеждане
  • Топли точки на превъртане

КОНТАКТ

Имейл: [email protected] Телефон: 0888215426