Изработка на уебсайт за фитнес треньори

Мобилна версия на уебсайта може да бъде видяна в дясната част на екрана като изображение което може да местите нагоре и надолу с помоща на мишката. Може да посетите и разгледате функцийте на уебсайта на живо като кликнете ето ТУК.

Също така може промените изгледа от вертикален на хоризонтален като натистнете бутона намиращ се под самия телефон.

Важни функций на уебсайта

Таблица с цени която съдръжа услугите им и бутон “ЗАПОЧНИ СЕГА” като Call to action(Призив за действие) водещ към формуляр за записване.

Анкета с информация попълвана от клиента, изпратена с натискането на бутон “Изпрати”, долу под самата анкета която изпраща всичко попълнено във формата на имейл адрес зададен от нас.

Поле със снимки по позната като “Какво казват нашите клиенти за нас” или тук какво показват нашите умения.

Замисъл: Тук желаем, да покажем резултатите им като треньори или как клиентите в няколко вида възрастови граници могат да изглеждат ако се възползват от услугите им.

Отново, само че този е сменящ се каросел тип какво казват нашите клиенти за нас.

Замисъл: Същият като предния. Какво могат да очакват от треньорите.

Поле Последвайте ни в Инстаграм. Забележка: Инстаграм профила е сменен на gymshark поради лични причини.
Като се кликне на снимка тази таблица става интерактивно инстаграм приложение и може да се разгледа целия инстаграм акаунт през уебсайта.

Замисъл: Трафик към платформи който се използват често и водят до безплатен маркетинг и трафик според нишата на клиента и избраната възрастова група за работа, ROI-а на това е доста голям.

Изкачащ онлайн чат прозорец свързан със фейсбук страницата им.

Замисъл: Лесен начин за връзка когато клиентите имат въпрос, отделно отваряне на съобщение във месенджър отколкото имейл са с 99% отваряемост за месенджър и с 30-40% отваряемост за имейл.

Други фукнций които не смятахме, че има смисъл от снимане са: Оптимизация на зареждането на странциата + кеширане, оптимизация на изображенията.

КОНТАКТ

Имейл: [email protected] Телефон: 0888215426