Изработка на уебсайт за покупто-продажба на крипто валути

Мобилна версия на уебсайта може да бъде видяна в дясната част на екрана като изображение което може да местите нагоре и надолу с помощта на мишката. Може да посетите и разгледате функцийте на уебсайта на живо като кликнете ето ТУК.

Също така може промените изгледа от вертикален на хоризонтален като натистнете бутона намиращ се под самия телефон.

Верификация за изработка(долу в дясно на снимката): Снимка цял размер начална страница от 16.9.2020, като архивирана страница направен на тази дата може да бъде намерен тук – Web Archive

Функций на уеб сайта

Отгоре – надолу: Меню за избиране на крипто валути предлагани за купуване / продаване от сайта, бутони Купи / Продай водещи до страниците за купуване или продаване на валутата, калкулатор и извличане на сегашната крипто валута. Движещ се текст.

Страница Купи BTC е само една част от общо 12 страници, 6 купи, 6 продай с функцията за избиране на крипто валута въведена ръчно или избрана от клиента като попълването на формата бива изпращано на имейл адрес посочен от нас.

Страница Продай LTC,  с избрани неща от формата.

Други функций които не смятахме, че има смисъл от снимане са: Анонимен чат, Оптимизация на зареждането на странциата + кеширане, оптимизация на изображенията.

КОНТАКТ

Имейл: [email protected] Телефон: 0888215426